scan

Hi... Kandungan saya 30 minggu 5 hari... nie first kandungan. Saya nak tanya... Tadi saya scan.. n doktor cakap baby saya kepala dah dibawah... Tu tanda2 nak dekat bersalin ke?? Sakit pinggang pun dh makin terasa sangat... Jalan pun dah makin lambat..?

2 Balas

Hi, sy pun kepala da kat bwh masa scan 29 n 33 weeks. Last week scan time 37 weeks kepala da x nmpk sbb da masuk laluan. This week 38, doakan sy ya. Moga awk juga dipermudahkan urusan bersalin. ☺️

5y ago

InshaAllah aamiin. Tq.