Trimester Ketiga.. Najis Hitam😰

Kandungan Pertama.. Nak Tanya Mommy Semua Yang Dalam Ni.. Ada Tak Yang Masok Jaa Trimester 3 Buang Air Besar Colour Hitam.? Sekarang Dah 34weeks.. #seriusnanya

31 Balas

Normal sbb ubt serap dlm badan .. yg tak normal bila mkn ubt tp taik tak bertukar , itu yg doc KD ckp dgn saya laa 😅

sy ni buka buku pink je dpt ubat zat besi sampai skrng dh masuk 29 minggu najis hitam jer🤣penat tengok hihi!

saya dr awal lagi mmg dah hitam dah sbb consume iron tablet tu.. x kisahlah zincofer, maltofer, iberet or apa2 ja

Memang pregnant cmtu sis. Dari awal preg smpai nk branak kalau makan iron tblet najis memang hitam.

takkan masa trim 3 baru najis hitam? selalunya dari awal lg dh hitam sbb consume vitamin iron KK.

Kalau sis ada ambil Iron Tablet tu mmg akan buat najis jadi hitam .. dlm kotak tu pun ada bgtau

normal najis kita bertukar warna hitam sbb makan iron tablet..mg dpmudahkan segalanya... aamiin

sy dari first trimester smpai akhir mmg warna hitam.. normal je sbb mkn iron tablet tu ☺️

kalau makan ubat iron tu memang najis warna hitam..sis takkan tk makan ubat tu kot😅😅..

normal najis warna hitam. tu tanda ubat iron yg kita tu meresap elok