Alahan nak masuk 2 bulan

Kandungan nak masuk 2 bulan baru rasa alahan. Pagi2 mual, sakit kepala, pening. Saya hantu sotong tapi tak boleh tengok sotong atau seafood, ayam masak selain ayam goreng, atau apa2 ikan selain ikan goreng. Ikan sardin lagi la buat saya mual😂 masuk apa2 makanan terus perut sebu tekak mual. Saya bekerja so bila buat kerja tu bawah tengkuk akan rasa lenguh sakit2. Rasa macam nak baring dan minta orang urutkan je😂. Baru faham macam mana rasa alahan tu😂 #firstbaby

1 Balas

Sy pon Alah. xmkn ikan langsung. ayam pon depends masak apa yg bole masuk. nasi pon jrg3. 2-3hri sekali bru mkn. hrini mkn roti canai. keluar balik hbs

3y ago

sama😭 Ayam dah x lalu nk mkn, kcuali setengah2 je. Hmm, sya 10w alahan muntah ni makin teruk. Makan semua kluar balik ya. Seksa betul muntah makan apa yg di makan🥵 Plus pedih hati n perut kembung n bnyk angin skli🤮😭