Demam Selesma

Kandungan Genap 24 Minggu , tiba2 demam dan selesma pula...aduhaii ujian apa ka ini ??

1 Balas

Tinggi ke suhu sis? Kalau tinggi Sgt.. G hospital ye sis.. Risau effect dkt baby.. Dlu saya 21week demam.. Suhu tinggi.. Nadi baby n saya laju.. Kne tahan wad sbb diorg nk pantau baby dlm perut.. Moga sis sihat semula.. 😘

5y ago

Aamiin.. Sye doakan sis cpt sembuh.. X ada apa yg teruk.. Cuma Kalau suhu tinggi g hospital ye sis.. 😊