Mommy muda

Kandungan dah sebulan tp masi mual² pening berat bdn pun trun muka pn naik jerawat ?sengsara jg lah mengidam anak pertama ni agak memilih mknan semua xde selera gestrik pun menjadi² sebab sllu munta ? Tngok ayam goreng ke masak kicap ke trus rsa loya? trhidu bau bdn suami pn trus munta... X tahu smpai bla bgni... Mommy² yg tnga pregi tu smpai brpa lma bru hilang... Rsa mual² dn pning

20 Balas

Sy dl smpi brsalin baru hilg smua..now no.2 rasa loya n perut sebu jew...harap xbrterusan lorr