menghitung hari

kandungan dah 37minggu 3hari.. due 21/8/21 selagi belum bersalin, setiap minggu kena datang kk 😅 boleh kongsi tak mommies² semua tanda² bersalin seperti perut mengeras tu macam mana sakitnya? anak pertama pengalaman pun tak ada.. #ingintahu #bantusharing

3 Balas

bila bby mngeras kita rsa mcm cramp kt perut tp klau tu tanda2 brsalin dia non stop mngeras.. kluar lendir+darah pun tanda2 nk bersalin.. contraction mcm senggugut tu tp bganda la sakitnya.. pecah ktuban

saya masa anak pertama dulu pun taktau macam mana sakit mengeras tu.. sampai laa keluar tanda darah baru pegi hosp.. cek bukaan rupanya dah 3cm 😅😅

sama dgn sy...saya 20/8/21..mlm2 je rasa sakit...saya pun x thu tanda2..nk first jgk