Tolongg bantuann

Kandungan dah 28weeka 4day ..beby kurangg GERAK LAH .. NORMAL OR TIDAK YEE ..RISAUUU LAAA,DAA MAKAN DA MINUM AIR SEJUKK,MAKAN MANISS . . ##firstbaby #ingintahu #bantusharing #1stimemom #jangandibully #pleasehelp ..

2 Balas

kurang gerak tapi kalau cukup tendangan 10kali okay lagi kot sis tpi kalau awak terlalu risau macam saya boleh je hospital :) then skrg musim lockdown andai kata awak nak g hspital kena rentas daerah atau lebih 10km pastuh kena tahan tunjuk je buku pink cakap nak g hspital " bby problem " inshaAllah lepas :) saya cakap berdasarkan pengalaman saya ✌️

3y ago

normal kot sis . sebab ruang dalam perut banyak pastuh bby pun masih kecil . kekadang dia gerak je tpi kita takrasa .

rujuk hptl sis lau dh rsau