Minta maaf sangat2 kalau gambar menjijikan ya mommy2

Kandungan bru 18 minggu 1 hari .. kencing ada kluar benda ni .. normal kahh??#ingintahu #bantusharing #pleasehelp #firstmom #seriusnanya

Minta maaf sangat2 kalau gambar menjijikan ya mommy2
3 Balas

keputihan dg air kencg .. normal jer .. sb saya pn mcm tu. kalau kencg keluar kputhan jenis lendir mcm kuehtiaw sikit sikit. 😅 tp kalau ad kputhan terlampau bnyk , berbau gatal better bgthu doc yer

rasanya itu kputihan puan.. yg jatuh bsama air kencing.. klu nak kpastian boleh direct tnya dktor

Tu nampak macam keputihan tu sis. Apa pun kalau sis nak kepastian sis boleh rujuk doc ya