Gerakan bayi

Kandungan berapa minggu baru mommies dapat rasa gerakan bayi dalam perut ye? #firstbaby

51 Balas

Masa 18minggu ada rasa mcm pergerakan angin halus dalam perut.. lama-lama makin kuat😍

sy dpt rasa gerakan baby dlm kndungn sy 16week lg smpai skrg lg kuat gerakan baby 😌

Saya 18 weeks sis. Setiap orang berbeza. Ada yang awal. Ada yang lambat. 🥰🥰🥰

15 minggu..dah start rasa n ni pregnant anak yg kedua..first dlu dlm 22 minggu..

tak sabar nak rasa gerakan baby☺ saya baru 17 week 3 day, firstbaby

saya nak masuk 4bulan baru dpat rsa baby tendang kuat....angin2 xprnah rsa.pun

17week dah rasa,masuk 20week dah kuat..30 week nak lena pn xboleh..😆

sya @ 18w ank first tu pun halus. after 19 bru rsa kick dia kuat skit

First baby rasa time 20 week. Rasa macam angin dalam perut. 😁

start rase gerakan halus 15weeks..start rase tendangan 19weeks