naik flight?

Kandungan berapa bulan xboleh naik flight? Boleh keguguran kata lain nya...

1 Balas

Kalau boleh elakkan naik flight masa 1st trimester dan 3rd trimester... 2nd trimester insya Allah selamat... Saya dulu pon banyak naik flight.. Tapi sebelum naik kena ambik surat doktor... Nanti di kauntee kena maklum pada dorang, kena isi form... Dan dorang akan mintak surat doktor..

5y ago

Untuk keselamatan better elakkan laa... Kalau rasa yakin selamat boleh jaa...