tampal ggi

kandungan 4week++ boleh tampal gigi belobang tak?

8 Balas

Boleh sis.... Klo hamil dh masuk 7 bulan yg xboleh buat apa2 kat gigi.. Klo setakat nk chekup boleh..klo nk tampal,nk cuci ke nk cabut..dokter xbagi..sbb nt takut ada kesan kat baby.. Sbb sy ari tu mas hamil chekup gigi nurse suruh dn buat apa lah yg patut.. Tp dokter gigi xbg sbb kandugan dh masuk 7 bulan.. Jd xboleh buat..takut ada sampigan kat baby..

Selalunya rawatan gigi buat masa 2nd trimester.. tapi kalau tmpal saja mgkin boleh.. boleh tya klinik dlu

sy time 5week tmpal gigi ok je sis

Boleh ...

bleh sis

Boleh

f