Kerap mengeras

Kandungan 28 minggu tp baby kerap mengeras, kenapa ye ? Tambah2 kalau Sy tgh buat keje. Sy aktif sgt atau kurang minum air ? #firstmom #firstbaby #bantusharing

4 Balas

Sis aktif sgt so hormon bagi effect pada rahim . Baby pun kuat tidur sebab banyak pergerakkan ibarat mcm dia berada dlm buaian . Banyakkan berehat , santai , baring , baby akan aktif dah tiada pergerakkan dan banyakkan minum air sama yaa setiap kali buat aktiviti .

sama la .. sy klw buat kje tkde rehat .. perut mngeras .. lpas tue kaki sblh kann kebas mcm nk craim

Sis aktif sangat kot tu 😁. Banyakkan rehat dan minum air kosong ya 😉

Aktif.