Momies nak tanya

kandungan 22 week, sakit pinggang tu normal ke? Sakit area kanan tempat yg sama tiap hari sakit, tapi kalau baring tak rasa sakit sangat cuma nya kalau duduk lama ke atau berjalan & berdiri sakit jugak . Ya allah taktahu nak describe mcamana. Sakit tu mcm kena toreh2 ##firstmom #pleasehelp

2 Balas

Normal sebab saya pun tengah mengalaminya.Now kandungan dah 18 week 6 day.Time nak g kencing tu nak bangun memang payah sgt.Nak berjalan tu lagilah apa lagi waktu malam.area vagina rasa ngilu maksud tulang vagina,time malam jelah rasa camtu kalau siang takde sakit pulak,cuma lama duduk dan berdiri,pinggang dan lutut sakit

normal. sebb tekanan dari bby lagi² time kita duduk lama atau berjalan.