kandungan 37 minggu

Kandungam 37 minggu mual dan muntah adakah normal?

59 Balas

sama.. sy 37w harini muntah mual. ingtkn sbb perut kosong. tapi mkn byk dh

normal kerap mkn sedikit dan kekal hidrat minum air putih banyak2..kadang simptom cirit birit tanda nak dekat bersalin..y penting bykkan mnum air..

2y ago

sama saya pon kerap cirit-birit..

normal, tu pun antara tanda nk melahirkan..saya masa first pregnant sebelum bersalin muntah2, g hospital doc cek dah 4cm terbuka 🤗

saya makan ubat zincofer rasa pening kepala dan mual. ? ada yg pernah rasa ka ?

2y ago

yg saya tgk dlm tiktok. ada nurse bgi tips mkn zincofer. ambik sebelum tidur untuk elak Pening Dan mual.

sy pun sama,37w rasa loya sy baca mmg normal tanda2 nak dekat bersalin..sakit belakang, brickston hicks pun dah start dah..bertabah2 la ibu😅

saya masuk wk34 mual balik sampaila skg wk36 masih morning sickness. 1st trim morning sckness teruk tapi stop masuk wk21.

sy megandung 37 minggu 4hari sy punya bawa perut sebelah kiri sllu sakit apa lagi jika sy tahan kencing apa kha itu normal atau mc mna?

hai mumy² normal ka sya rsa sakit blakang and pingang kdap² sakit apa ka itu tnda² bsalin rsau la sbb tkda pgalaman

Sme jgk dgn sy..tnya nurse dy ckp normal..lg dgn cuaca pns...cuma dy ingtkn awasi pegerakan baby sme...risaukn tkut fktor lain

Normal kah 38 week. Semalam check laluan dekat swasta harini mcm turun2 coklat2, perut asyik mengeras sakit sikit2 di bahagian bawah.

2y ago

baik pergi hospital..sbb dah 38minggu kira dah cukup bulan tu dah smpi masa nak bersalin..mudah mudahan proses persalinan berjalan dengan lancar aminn