Size baby tidak sama dengan lmp

Kalo ikut kiraan dah masuk 12 minggu tp bila pergi check up baru 10 minggu.. normal tak ye? Dah 2x repeat scan sama je.. risau

4 Balas

beza 2w still okay. nanti dktr akn check progress growth kndungan. klu still beza, dktr akn buat corrected edd. as long as u takde spotting, xperlu risau

4w ago

terima kasih ☺️

Sis.berapa week ye baru nampak heart beat baby? doktor ada cakap apa2 ke beza dlm 2 week tu?

4w ago

Sy time 8 week tu dah nampak heart beat . doktor akan scan balik untuk komfirmkan tarikh due date sebenar

2x rpt scan tu dlm minggu sama ke sis?

4w ago

tak sis.. time 8 week dgn 12 week

usually 2 week still normal

4w ago

okay.. terima kasih ☺️