Baby Tak Berak

Kalay baby tak berak selama 10hari@ lebih.. Perut x keras, kencing banyak, kentut pn selalu, tak meragam x apakah? Sbb dlm keadaan skarang sgt takut bawa baby ke klinik@hospital...

6 Balas

Susu badan ke atau minum susu formula?? Anak sye pon dh masok 3 hari tak berak. Dia bru 3 bulan. Huhu dia minum full susu fm

bagi minum banyak, urut lawan jam pd perut lepas mandi,senaman kayuh

Sama la sis. Anak dh 10hari tak berak, fully bf. Tapi risau jugak nie.

4y ago

Yeke Alhamdulillah. Terima kasih

Lakukan senaman kayuh basikal & urut perut dengan urutan I love u

4y ago

Ok tq then😊

If bf normal..kalau fm kena bawa jumpa doc sis

Kalau fully bf, xde mslh sis ..