Makanan pantang

Kalau waktu Lunch, kite tahu apa nak makan time pantang, tp mcm mana pulak untuk waktu breakfast Dan makan petang? Nk makan apa yer? #pleasehelp #makananpantang

5 Balas

ada byk puan. cereal, snek kukus (pau, dim sum, kastard jagung), snek reneh (pengat jagung, bubur cha cha, bihun sup), snek sangai (buah berangan, almond, kuaci), popia basah, roti, pastry, cracker kosong, salad buah / caeser salad / chicken salad, mashed potato byk lg la boleh rujuk western menu jugak utk berpantang/postpartum. berpantang x semestinya menu kita kena boring. google je byk idea menu yg best2 kena pandai pilih kaedah masakan yg sesuai & bahan yg betul utk pulihkan dalaman ibu berpantang

Search je kt google/fb, byk menu pantang. Nak senang, hire cl yg siap pakej ada masakan sekali mknn pantang

breakfast bole minum horlick dgn biskut or oat.. mkn ptg bole cereal dgn susu ke

kalau saya,saya suka makan biskut oat...

search je.. nnt bnyk idea