Tidur terlentang

Kalau tido terlentang tp xda sesak nafas semua tu,still bahaya jgk ke?sbb antra mengiring & terlentang lg selesa terlentang.anyone blh jawab x

3 Balas

o&g i cakap tido terlentang tak digalakkan tapi yela kite pon nak tido mengiring sepanjang mase memang tidak la kan. So sesekali boleh la terlentang tapi tak boleh lama. Bahaya untuk spine dengan baby juga. So sekejap untuk hilangkan rase letih mengiring tu boleh je.