38minggu 2hari

Kalau tiada tnda nk bersalin adakah kna pergi hospital pada tarikh yg sepatutnya bersalin atau sehari sebelum? & Adakah kna paksa bersalin nnt?? Sy tiada pengalaman ni anak pertama dan 6tahun penantian perkawinan kmi.. #firstbaby #ingintahu

2 Balas

Tanya doktor. Saya pula mmg kena bersalin genap 38w. Anak first juga. Kalau x ada rasa nk bersalin mmg kena paksa bersalin utk elakkan komplikasi kpd anak saya.

kalau puan tadak gdm or msalah lain waktu pregnant. selepas 40mggu. puan dh boleh admit ward. utk lebih tepat better puan tnya nurse or doc tempat puan check up.

3y ago

sy memang tiada apa² mslh mse mngandung ni..ok sis trima ksih ya