plan

Kalau tespack negatif tpi sakit belakang..perut kram pas tu sakit tanda mengandung???

3 Balas

Kalau test - ve, perut cramp mungkin sebab nak datang bulan kot. Senggugut yg selalu time datang bulan tu Tapi kalau dah lepas waktu sepatut nya haid, dan tak haid juga, better tunggu 2-3 hari lagi. Lepas tu check semula kencing pertama lepas bangun tidur. Kot kot ada berita gembira sis. Amin 😊

5y ago

B'gantung dengan brand upt yg kita guna sis. Sebab certain upt tak dapat nak detect level hcg yg rendah

sama mcm sy alami sekarang ni,upt -ve tp kram perut dan skt pinggang blkg...

Kalau negatif... Tak mengandung. Tunggu lg seminggu check lg