BOY OR GIRL

kalau tengok dari baby bump saya ni agak² nya baby girl ke boy?? #33weeks5days

BOY OR GIRL
30 Balas

bentuk perut tak menentukan jantina bayi sis..sy mase preggy org kate girl..yg kluo boy..same jgk kalo bntuk perut mcm boy..tp klua girl..bidan teka pon same..scan je yg bole tau betol²😊

not sure.. sbb dlu sy perut melunjur tajam kedepan tpi kluar nya girl... klau gitu bulatnya kne scan kot

nmpk bulat..girl kot..mcm sye yg first🤭 tpi baby bump sye x besar dlu wlaupun dh nk bersalin

Entah sis sebab tak semestinya lonjong ke depan boy bulat girl

pergi scan insyallah dpt tau, tak boleh nak agak2 tgk perut

kne scan br leh tau ni sis bby gurl or boy.. 😅😅✌

4y ago

betul

sy pun perut bulat tapi boy🙃❤️

saya rasa girl.. mcm ank sy yg first.

Saya nk teka girl.. 🤭

sama date ! ❤️