Belakang telinga

Kalau telinga baby belah belakang kering.. Krim atau lotion apa yg sesuai ye.. Boleh bg suggestion x.. Baby suka gosok garuw kadang Sampai terluka.. #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #seriusnanya #firstmom

2 Balas

Cuping telinga anak saya ,saya letak lotion allano anway..telinga dia pun luka dekat blkg bawah cuping tu,dia suka gosok garu...kebetulan leher dia pula naik ruam panas...saya letak sekali...alhamdulilah masuk 2 hari dah elok...telinga pun dah ok...

Pegang tangan dia masa dia garu supaya tak jadi habit. Pastikan kukunya sentiasa pendek. Saya letak minyak zaitun