OPK TEST positive ke tak?

kalau T dia lebih pekat means positive kan? sy tk pernah dpt result camni. sy ada bd subuh tadi.. malam ni kena bd lagi ke? ttc 2nd baby, sbb period irregular tu yg check opk. and dari kelmarin ada eggwhite mucus sampai harini ada ewcm.. dr smlm juga ada cramp sikit sikit je seminit dua centu tk mcm senggugut pun.. opk ni beli kt farmasi.. mohon mommies bagi panduan..

OPK TEST positive ke tak?
10 Balas

Jap ni opk test atau upt test? Mcm upt test haha. Tapi kalau opk test awak bd lagi. Lepastu selang sehari bd lagi. 3 hari pertama boleh bd berturut. Lepastu selang2 selama 5 hari tak silap. N then dah boleh stop sampai next cycle.

2y ago

BD = baby dancing tak silap. Means “bersama” hehe

Ni positif sgt ni. ngam bersama suami.. Kalau dah bersama tu tak perlu juga bersama lagi dah.. Tpi klu rasa boleh go on lagi mlm ni buat je lah, increase ur chances lagi.. Sebab esok-lusa dah jadi samar balik garisan tu

2y ago

Thank you! Ameen ya mujib!! ❤️❤️❤️🫶🏻

positive dah tu.better check up kat klinik swasta buat scan.utk tahu lebih lanjut

2y ago

Ni opk.. dia mcm upt 😂😂😂

terang sgt dah tu positif sis..

2y ago

Kena bd lagi tak kalau smlm subuh dah bd?

Kalau opk positif lg bole bd .

2y ago

Aah dpo 1 kalau bacaan turun . Kira dh dpo 1 . Hee

BD selagi mampu, haha

2y ago

Ameen ya Mujibbb! 🫶🏻❤️

dah ad to sis tahniah

2y ago

Sy baru ovulate la sis…

positive sis..tahniah

2y ago

Kena bd lagi tak..

positif ni

positif tu

2y ago

Kena bd lg tak kalau da bd subuh pagi smlm?