Bedung Newborn & suhu bilik???

Kalau sy tak bedung bayi newborn sy, ada effect buruk ke nnti? Sebab makam tadi dia nyenyak tidur tak dibedung. Lepastu, suhu bilik ni penting ke untuk bayi? sebab bilik saya & baby agak suam2, sya risau baby tak sekesa and terbuat baby demam nnti. Sesiapa ada tips boleh share? #firstbaby #pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #firstmom

5 Balas

kalau musim panas ni better tak payah bedung..risau kang kena strok haba nnti

1y ago

kalau bby bsh berpeluh maknanya dia pns tu puan .better jgn pakaikan..just pakaikan sluar pnjang dgn baju yg lubang2 pun xpe.. nnti kalau nmpk dia sejuk cover dgn kain lampin yg nipis tu jdkn selimut..skrng cuaca pns nya even dh psg aircond pun still tidak membantu kekdg tu kan... bila bahang tu naik... mg smuanya baik2 shj dan dpmudah segalanya amiin