Kalau stress

Kalau stress dan asyik menangis,bole gugur ke? Kandungan 12w

17 Balas

Stress boley menyebabkan keguguran sis... Jage diri baik2 sis.. Moga dipermudahkan segala urusan

Cuba kawal emosi k. Kesian baby nk membentuk. Semoga dipermudahkan segala urusan

Org kata….Nanti lahir anak jadi kuat menangis….menangis lah lagi

Cuba kawal dan cuba jauh dari emosi sbb mmg bahaya akan effect baby

xbole stress sgt...bila stress, hormon bertukar.. bole gugur..

Boleh kena tekanan darah tinggi.. And bahaya untuk baby

Why stress? Sbb morning sickness?