Baju baby semasa di hospital..

Kalau nak packing beg hospital, baju baby seeloknya lengan panjang ke pendek? Sebab pengalaman sendiri masuk hospital, kadang panas melampau, kadang sejuk terketar2 hospital tu..

1 Balas

sediakan kedua-duanya sja sis,yg lengan panjang dan pendek...boleh pakaikan nti ikut keadaan suhu dlm hospital☺

2y ago

sama...sy pun pek mcm tu😄due bulan 10 tp pek awal2 mana la tau baby awal keluar kan,tak la kelam kabut sgt nak buat persediaan barang😅