Sakit dekat bahagian rahim

*Kalau mengandung memang akan sakit dekat bahagian bawah ke ?orang cakap rahim nak mengembang

2 Balas

ya benar...nanti akhir tri2, miss v akan rasa mngembang jgak...untk mmudhkan proses klahiran nnti

3y ago

sakit on off je sis..nanti sis rsa dia brdenyut dn rsa kembang nk jatuh...tpi x lama sakitnya ya, agak2 10-20minit..xda simptom bleeding/keputihan teruk...kalau sakit trlalu lama berterusan, contohnya sehari tu sakit x hilang dalam masa 2-4 jam, sis kna pg hosp...ni pn salah satu simptom cyst/fibroid trpintal atau berpindah tmpt.

Ye betul tu, ☺️

3y ago

ouh ptutlh rse skit2,sy bru first time baby first