Makan ubat boleh akibat kuning anak naik ?

Kalau makan ubat kuning anak bleh naik blik ke ? Sbb kuning anak dah turun. Sy pun dh start blik makan ubat utk pulihkan luka2 dalaman masa bersalin haritu.

5 Balas

ubat yg hospital atau klinik bekalkan tiada mslh.. jgn mkn ubat yg bkn dari hospital / jamu.. itu blh naikkn kuning anak..jaga juga pemakanan awak..

ubat yg mmg dokter awk bagi lepas besalin tu takde masalah pn makan. kalau jamu2 / ubat herba lain tu elakkan la dlu.

Ubatan luar mungkin la.. kalau ubat hsptl ni jarang pulak dgr..

Ubat apa tu???? Seeloknya tunggu sampai kuning betul2 takde.

ubat apa yg awak makan ye? doctor bagi ke?

1y ago

ada ke ubat hospital angkat pranakan?