Duphaston

Kalau makan duphaston mmg effect dia pening ke ? Sy kne makan 2 kli shri . Jd asid folik nk mkn waktu bila ye ?.sy terlupa nk tnya doc smlm . #ingintahu #firstmom #firstbaby

2 Balas

sy pun on duphaston. mmg pening after makan. after mkn duphaston sy mmg kena dudu chill dulu kalau tak mmg berpusing. folic acid sy ambik pagi je 1x

1y ago

duphhaston sy kena mkn 3xperday.folic acid boleh je ambil anytime my doc kata. makesure routine je doc i kata. sbb kalu tak nnt terlupa.

folik acd boleh makan pagi, duphaston every 12hours

1y ago

sy mkn duphaston pagi , tghri mkn asid folik bole tak ? mlm mkn duphaston lg .