UPT samar samar

Kalau macam ni ada kemungkinan ke pregnant eh?

UPT samar samar
23 Balas

Tahniah double line sis.. 😊 https://t.tb.cn/_6aOFeJnblolSI7A1YHF3r1 minta tlg tekan link tng.. Perlu 11 org je lagi 🥺 terima kasih semoga dipermudahkan segala urusan dan dimurahkan rezeki 💕

insyallah ve+. sebab dulu saya cm ni juga samar2. saya buat lg upt lepas seminggu, naik dua line jadi terang. jangan buat kerja berat & teruskan makan folic asid.

selalu ingtkan UPT dngn OPK TKSAMA. UPT walau u sorng yg nmpk still positif, OPK semua org kna nmpk terang atau lebih terang dri control line itu positif.

dah mmg naik double line walaupon samar still dikira positive awak. if masih xpercaya beli digital CB pula utk check😊

tahniah awak mengandung dah tuu, lagi 2-3 hari kalau awak test lagi dia akan makin terang... welcome to the club!

Ni bkn samar2. Samar2 tu hmpir tak nampak. Ni jelas double line. Tahniahh

positif.. kalau check lagi selepas beberapa hari line tu akan lagi terang

xsamar pun puan, jelas di mata dh tu. tahniah, jaga diri demi kandungan.

Maaf ni bukan samar² dah sis.. ni jelas positif.. tahniah n tc sis

ye positif nie.. congratz sis