hair

kalau lupa tarikh haid yg terakhir mcm mana nak bgtau doktor.

11 Balas

Sya last year kena bebel oleh doctor.. lol.. sya ckp sya lupa tarik haid sya yg terakhir.. jd nk buat cmne.. mmg lupa kan..

hari ptama period yg terakhir..klu x ingt ckp je x ingt sis..nnt doc tgk anggaran kndungan sis masa scan tu..

4y ago

tq awk

Nti scan doktor bg anggaran ja.. Ckp ja xigt.. Period irregular

4y ago

tq awak

nnti doc tu scan .. sy pn lupa tarikh last period

Nnt doktor scan, scan akn tahu brp mggu kandungan

4y ago

terima kasih sis 😊 sbb hari tu dia ada tanya bila. kita ckp tak ingat pstu dia suruh ingatkan jugaa. tkt kitaa. pstu dia suruh ingat balik nnti dtg semula bgtau bila nak scan nanti.

Doc akn scan dan tentukan umur kandungan

Ingat bila last haid sis

dok akan scan jgn risau

Nnt ikut scanner..

Doktor akan scan