hamil luar nikah

Kalau kita nak bukak buku pink memang pihak hospital atau klinik kerajaan mintak sijil nikah kan? Kalau tak ada sijil nikah betul ke anak kita akan didaftarkan dekat kebajikan masyarakat? ? saya kesian dekat anak tak tahu khabar dia . Saya pon tak pasti saya dah mengandung berapa lama. Kalau setiap masa check klinik swasta tak termampu lah.

6 Balas

Xla sis. Kalau awak memng nak jaga KKM xamik anak tu. Jangan risau ye. Bukak je buku kat KK

5y ago

Thanks sangat rasa lega sikit. 😞💜