Obimin

Kalau kita ibu mengandung ambil ubat obimin sahaja sepanjang mengandung tu without taking any medicine lain..boleh ke? And satu lagi nak tanya, macam saya kadang terasa nak minum air bergas dan saya minta suami untuk beli air 100plus..it' s okeyy?

1 Balas

Air gas jangan minum banyak . Minum sikit je bagi lepas teringin

5y ago

Okeyyy baikkk....sebab kadang tu memang tekak rse nak minum...husband tau dh once rse nk minum dye beli kn 100plus je n memang letk dlm cawan terus laa..bg kite botol mmg habis on the spot hahaha