Tumpang tanya

Kalau kita bersalin ne sama macam pkp ka lagi bsalin hari ini...besok keluar..atau macam biasa sudah☺️

1 Balas

tengok keadaan jua sis. sy haritu bersalin masa pkp baby dan sy tiada masalah. bersalin 1.29am,jam 8.30am siang boleh discharge ward suda. bersalin anak ke 3 bulan feb baru ni kami warded 1 malam lg sbb mau pantau bsp baby sy sbb masa pregnant sy ada gdm. sy bersalin 11.20am,esok pagi seterusnya pukul 9am baru kami discharge.