Soalan soalan

Kalau kita rasa sakit perut likeeee sengugut tapi tak sekerap 5-10 minit maksudnya dlam masa 1jam selang 1jam rasanya ada juga ke pembukaan

2 Balas

sy dulu mcm tu. sakit memulas setiap sejam dlm beberapa second. pegi hosp bukaan dah 1cm. 4 jam kemudian dah bukaan 4-5cm. terus kena warded. 2.30ptg masuk labour room. 4.25ptg selamat bersalin. semua dlm 1 hari. kte pon terpinga pinga. hahaa kenangan sungguh

4w ago

semoga urusan awk dipermudahkan. insyaallah