Cek BP sebab da ujung² naik 2.3kg, skg da 36w.

Kalau ke farmasi, nk cek BP sahaja, perlu bayar ke, xlarat selang sehari nk ke klinik, sbb asben xkn nk cuti je. Atau pon blh ke cek sndri. #ingintahu #mamaank3

2 Balas

Beli alat bp. Macam saya doc soh monitor sendiri je tapi selang seminggu atau 2 minggu pergi KK checkup. Tapi kes saya masa awal pregnancy skang ni ada detect bp x cantik sikit.

ade je farmasi yg buat cek bp. ade yg free. ade yg byr. mommy kena tye.