cara tido

kalau kandungan 5 bulan dan selesa tido terlentang dari mengiring , ada effect pada kandungan ke? dan macam mana nak tahu signal pertama pergerakkan baby? #tiadapengalaman #anakpertama

2 Balas

sy pn dah 5bulan..kalau tido terlentang tu sekejap ok la kot,lebih elok mengiring..sis boleh Google panduan tido semasa Hamil..kalau sy tido terlentang rasa nyeri perut..

3y ago

saya lebih selesa terlentang tak tahu kenapa . kekadang mengiring saya rasa macam sesak nafas . pelik tapi tula kenyataanya . pape pon terima kasih ye ☺️

okayy jaaaa tido mcm mana pun, jangan meniarap sudah, hehehe, saya 21minggu baru rasa baby gerak

3y ago

sy rasa mcm nyut nyut jeee, mcm nadi kita pun ade kt perot