Normal ke ?

Kalau ikut lmp sepatutnya dah 9w . Tapi scan baru 5w dr kata . Tak nampak yolk sac lagi . Saya risau lahh . Saya check upt 17/8 masih samar . 24/8 upt terang .

Normal ke ?
14 Balas

kdg mungkin awak lambat subur,sbb tu tarikh Tu jauh sikit,in Shaa Allah ok je Tu.positive selalu k.

period irregular ke? kalau ya, benda tu normal. saya pun beza dua minggu dari lmp.

awak ada irregular period ke?

3w ago

dulu sebelum miscarried , period saya tak regular . tapi lepas miscarried regular .

cycle period brp hari?

3w ago

Ehh kalau tak pandai kira camne boleh tau dah 9w? Jgn2 ada salah kira