Normal ke tak?

Kalau ikut harini kandungan dah masuk 5 minggu 2 hari lebih kurang. Normal ke kalau sakit perut lagi sampai hati ini? Sakit perut yang memulas, kadang2 mcm period cramp dan kdg2 tu sakit perut mcm keracunan makanan. Boleh share kan tips tak mcm mana nak kurangkan sakit perut? Sebab org tua cakap jgn sapu minyak dkt perut. Jadi nak buat apa ye?

2 Balas

Mcm saya haritu.. Perut memulas2 ja.. Siap kentut2.. Saya sapu minyak angin ja sbb x tahan sangat.. Last ok camtu jaa..

4y ago

Oh yeke? Sampai week berapa sakit tu ye kalau awak ingat?

Saya sapu je minyak..tp jgn minyak panas

4y ago

Oh awak guna minyak ape? Boleh share?