Gatal seluruh badan

Kalau gatal seluruh bdn,ubat ape ye yg blh sapu mse preggy ni??xtahan sgt gatalnya

8 Balas

saya pernah juga gatal satu badan dr 13w sampai 16w,ubat doktor bg tak berkesan pun,saya tukar sabun dari jenis antibacterial tu pd sabun biasa dove bukn antibacterial tu,dua kali je guna hilang gatal2 tu,tp selimut cadar kena cuci juga,detergent pn saya tukar dr top ke breeze baru hilang gatal terus smpi sekarang,,tp berkesan untuk saya tak pasti berkesan untuk sis juga,try n error jgn guna ubat tanpa nasihat doktor tau