Demam, Batuk , Selsema pregnant 11 weeks

Kalau demam batuk selsema ni tgah pregnant ada ke doktor bagi ubat ? Atau nak senang g klinik ke ada yang rawat sndri dekat rumah ? Ada tak cara untuk kebahkan .

2 Balas

Boleh pergi klinik. Haritu saya masa awal tahu pregnant demam and batuk non stop. Pergi klinik swasta. Mereka bagi antibiotik, ubat batuk dan lozenge. Alhamdulillah dalam seminggu dah okay. Kalau tak senak perut asyik batuk saja

pergi klinik or hospital ye.. sbb kite pregnant.. so xley makan ubat sebarangan.. takut effect diri dan baby..

2y ago

yes boleh je.. tapi better ade dr ibu dan anak la..