Kurang gerak 39w4d

Kalau dah ujung² mmg baby ssah gerak ka.. rsau laaa sbb nk kira gerak baby dari 9pg ke 9mlm tu payah nak dapat..sbb baby kurang gerakkk..tapi mai malam aktif jgak...ada gerak² jgak..adakah tu normal sbb baby dh bsar dalam perot !??? Cba positifkan diri tp mai jgak yg negatif² tu😩😩first mom so xtau sngt..mnx pandangan mommy semua..ada yg sama x ..doakan baby saya baik² sajaa..🙏🥺doakan jugak saya boleh bersalin normal secepatnya..sbb dah nk dekat due dh..2.5 nii...hope urusan mommy2 semua pon dipermudahkan..amiin²🙈🌹trima kasih sudi beri pendapat 🥰❤️#firstbaby #ingintahu

1 Balas

Sis, kalau rasa baby kurang gerak dari biasa terus ke hospital ye. Jangan tunggu², kita tak nampak apa yg jadi kt baby kt dlm