Sakit badan

Kalau dah nak masuk 5 months dah start sakit badan ke erk? Sebab saya sekarang ngiring kiri tak kena ngiring kanan tak kena #firstmom

8 Balas

ye , sy strt 5bln dah tak kena smua benda , dgn kaki lenguh , dgn panasnya , kalau tido kiri slh , knn slh . terlentang kjp kjp utk bg hilang sakit pinggang . kdg husb laa knee dgr bebel bebel bini dia ni hahahaha . tiap mlm dia urut kaki . bru laa lega skit .

sakit belakang simptom biasa ibu mengandung.. lebih lanjut boleh bertanya / minta nasihat pada doktor.. pengalaman sy yg lepas doktor beri ubat sapu utk legakan sakit belakang.. puan juga boleh pakai belly band mungkin membantu..

Yela kot. Sy 37weeks dah makin sarat ni lg la tdo pun tdo2 ayam je. Rse nye ayam lg lena kot😂 serba serbi tak kena dah .. hri2 cakap kat baby cpt2 lerr keluar.. tak selesa sgt dah

12mo ago

sama laa..36week dh.baring ke kiri,ke kanan serba x kena..lain lg dgn sakit pinggang.

Samalah. Saya pun baru nak masuk 5 bulan. Kadang baring dalam bilik tak kena. Duduk kat ruang tamu tak kena. Tak tau la apa yg kena 🤣🤣

sy 4 bulan nak masuk 5 bulan pun mcm ni sis😌 sy fikir tkpe janji baby sihat je.. tambahan skrg nk berjalan pun penat sgt 😂

lebih kurang laa. kdg time tidur pun boleh terjaga sebab sakit yg dirasa bhgian bawah 😌🥹

sama saya.. dah mula sakit2 belakang😅

ya.. lg sarat lg seksa..