36 weeks 4 days

Kalau dah keluar tanda darah dan kerap senggugut tu tanda nak bersalin.. tapi blm ckup 37w.. mmg akan cucuk dexa ke wlopun dah nk hampir 37w? #ingintahu

2 Balas

sy 3 org ank sume 36 mnggu.. alhamdulillah sume chat..ckup berat.y baru lahir 36 mnggu 2.9kg..x cucuk pn dexa..y abg die 36 mnggu 2.3kg..x kne jgk..y ank sulong je 36 mnggu 2.63kg kne ccuk dexa 2 kali..sbb sakit mse 35 mnggu

3y ago

alhamdulillah..kan🥰.pengalaman melahirkan lh plg manis dn plg hebat y xpernah lupa.progress sebenarnya mnde y x dpt d jngke..sy smpai spital xde rse sakit..5cm doc pecah ketuban..skjp je full bukaan