Hai nak tanya ?

Kalau contohnya , anak luar nikah time kita bersalin dekat hospital , dieorang akan bagi anak ni dekat kebajikan eh? Maaf tanya sebab tak tahu , kalau boleh saya taknak bagi anak saya dekat kebajikan ??? . Saya dah 5bulan

3 Balas

Based on pengalaman saya. Dia akan tanya kita sama ad kita nak jaga or bagi orang. Kalau kita tak cukup umur, dia akan tanya parents kita.. And akan mintak persetujuan parents si ibu baby. Dia takkan terus call pihak kebajikan.

5y ago

Takk. Dia akan bincng dengan parents kita. If parents kita pon nak jaga takde masalah. Dia tak boleh amek sesuka hati..

Kalau bwh umur dan ibu nn waris xnk baby, mereka akan call jbtn kebajikan. Tp kalau ibu cukup umur dan nk baby tu, mereka xkn call jbtn kebajikan.

4y ago

Ckup umur tu boleh thu tk dri umur berapa?

Tak sis kalau sis cukup umur. Hope sis n baby baik2 saja ya.

5y ago

Thankkk youuu😭😭😭😭😭🙏🏻