Buka buku di swasta

Kalau buka buku di swasta and kemungkinan bersalin di kerajaan,ada masalah ke nanti?

6 Balas

tak ada patutnya. SIL saya selalu buat mcm ni sebab nak check up KK tak sempat. edit: SIL 1 bersalin hospital shah alam 2x, SIL 2 di hospital selayang. dua2 buka buku di swasta. bila buka buku tu bagitahu siap2 plan nak bersalin di gov, nanti dia akan make sure apa2 yg perlu lengkap untuk bersalin di gov tu dia penuhkan.

Kena tgk hospital mana awak nak bersalin tu🤭, n tgk jugak buku pink klinik swasta tu sama mcm buku pink klinik kesihatan x. Sbb normally klu hospital yg sibuk dia membebel sikit la, sbb susunan xsama, so bila nak check history semua lambat sikit la

tak pon. 2nd baby fully checkup swasta. bersalin hospital gov jan 23 haritu. yg penting buku pink awak complete supaya pergi hospital nnt doctor boleh rujuk dn cari😊

Nope, takde masalah

xsemestinya

Ok je.