Breastfeeding kembar

Hi kalau bersalin kembar macam mana cara penyusuan dia? Maksud saya lepas je bersalin baby kan nak susu. Macam mana cara nak bf kembarr dalam labour room?

2 Balas

jgn risau, no 1 kena doa minta Allah permudahkan niat awak nak susukan twin awk. no 2 mindset kena ckp awak MESTI boleh menyusukan twins smpai umur 2 thn. no 3 buat research sdiri. no 4 Minta nurse tlg ajarkan/ tunjuk/ bg tips bila da bersalin nnt. no 5 belajar dr pengalaman sdiri ape yg rasa sesuai dgn awak ape yg x sesuai dgn awk dan twin. semoga sentiasa di permudahkan oleh Nya.

minta lactation nurse ajar