Tak tahu nak rasa apa sampaikan dada berasa sakit sangat. Fikiran perasaan becampur baur, Allah

Kalau beranak secara Czer di Gov? ada bayaran ke?? Kalau ada berape??? Due operation saya Khamis depan 😭 malam tadi suami kemalangan skrg masih dlm icu 😢 dahla mmg susah bertambah lagi dugaan. Dgn sy yg xde apa2. Mengandung terpaksa kurgkan makan demi nak jimat lauk. Fikiran blank kosong taktau nak fikir apa lagi dah. Dada ni skg rasa berat sangat nak bernafas. Apa perlu sy buat????? 😭

13 Balas

Boleh whatsapp saya : 019 8 77 7205

Boleh request color lain ❤️

mintak tolong org terdekat