baring

Kalau baring terlentang xelok..tp posisi tu paling selesa ..kalau ke kanan selesa sikit..tp tiap kali ngiring kanan baby kt dlm mcm menolak2 pulak? bila baring ke kiri,,sakit belakang melampau2.. segala bantal da diguna alas kt bwh perut,kt blkg bdn..celah kaki..tp sama jee..ada cara lain ke?

1 Balas

Sy selalu letak je bantal bawah badan belah kanan, so jadi mengiring sikit. Terlentang tapi mengiring sikit.

4y ago

Huhuhu mengandung kan. Nak selesa apa posisi pun susah 😅