Nak tanya

Kalau baby besar tapi kepala dah pusing kebawah kene bersalin normel ke atau ceaser? Trima kasih pada yg sudi jawab

8 Balas

sy bru 36w baby besar 3.5kg...doctor ckp boleh brsalin normal..tp kn brsalin jg 38w...tak blh tggu smpai 40w.takut besar sangat

Wlau besr skli pn ada jln bole je norml.. insyaa ALLAH..ceaser nie jika ada sb2 tertntu.. selagi bole norml better norml..

insya Allah boleh bersalin normal, doa byk2 semoga Allah mudahkan urusan bersalin sis ye.

Kalo besar sgt dr akan suggest buat caeser

semoga dipermudahkan segala urusan awk....

semoga dipermudahkan segala urusan awk

Harap dpermudahkan sis

Tanya la Dr

3y ago

Kalau tnye doc xpyah la ad app ni klau xboleh brtnye, xsalah kongsi pendapat